Vesistö­rakentaminen Uudesta­kaupungista

Ruoppaus, louhinta, laituri­rakentaminen ja muu vedenalainen maan­rakennus

Kokenut Kivimasina rakentaa paitsi maalla myös vedessä. Palvelemme erilaisissa vesistö­rakentamisen ratkaisuissa ympäristön hyvinvointi ja asiakkaan toiveet huomioiden. Kyseeseen voi tulla niin ruoppaus, räjäytys­työ, laiturin poraus kuin mikä tahansa muukin vedenalaista maanrakennus­taitoa vaativa tehtävä. Toimialueemme ulottuu kotikonnuiltamme Uudesta­kaupungista pitkin rannikkoa ja muualle maahan tarpeen mukaan.

Toteutamme

Ruoppaukset, jotka pystymme tekemään rannalta tai lautalta. Palvelemme kaikissa työpyynnöissä aina yksityisten rantojen ruoppauksista yleisiin uimarantojen, satamien ja vesiväylien rakentamiseen, myös kunnostus­tarpeisiin.

Vedenalaiset louhinnat, joissa tarvittavissa räjäytyksissä toimimme kokemuksen tuomalla turvallisuudella ja taidolla. Myös louhinnat voimme tehdä lautalta tai rannalta kohteesta riippuen. 

Laitureiden pilareiden poraukset, kun kyseessä on kivikko- tai kalliopohja. 

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä ja kysy meitä kohteeseesi!

Meillä on kaikki tarvittavat koneet, laitteet ja välineet, mikä mahdollistaa kestävän ja turvallisen vesistö­rakentamisen erityyppisissä kohteissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvit­semastasi urakoinnista tai kysy lisää palvelumme mahdollisuuksista!