Peräkärryt Uudestakaupungista

Tehdas- ja omavalmisteiset peräkärryt traktoreihin ja autoihin

Kivimasinalta voit ostaa maanrakennus­koneiden lisäksi traktoreihin ja autoihin soveltuvat peräkärryt. Valmistamme erikokoisia kärryjä hallillamme Uudessa­kaupungissa, ja saatavilla on myös tehdasvalmisteisia peräkärryjä.

Meillä on hyväksi havaittu, laadukas oman malliston yleisperäkärry, joka on varsin toimiva ratkaisu moniin tarpeisiin – kysy tästä lisää! Peräkärryt on lisäksi mahdollista valmistaa asiakkaan erityistoiveiden mukaan. 

Nouda halliltamme tai pyydä toimitusta

Voit noutaa peräkärryn halliltamme tai voimme toimittaa sen suoraan sinulle. Ota yhteyttä ja tiedustele tarpeisiisi sopivaa kärryä, niin sovitaan sinulle sopiva noutoaika tai toimitus. 

Tilatessasi meiltä kärryn, voit olla varma, että se täyttää kaikki vaaditut määräykset. Käytämme valmistuksessa vain laadukkaita materiaaleja, ja tehdasmallitkin valikoimme tarjontaamme tarkoin. Muistathan myös huoltaa säännöllisesti peräkärryäsi, jotta se säilyy hyvänä ja turvallisena käyttää vuodesta toiseen. 

Ota yhteyttä »

Myytävät peräkärryt

  • Henkilöauton Majava peräkärry vm.2010, suurin sallittu kokonaismassa 750 kg. Lavan sisämitat: pit. 3,26 m, lev. 1,5 m ja kork. 0,35 m. Kuomullinen, kuomussa käytön jälkiä. Hinta 900 € + alv.

Ota yhteyttä ja kysy lisää peräkärryistä!